Vind je droomjob

Hoe solliciteren?

Vind je droomjob

Vul ons sollicitatieformulier in

Verzenden maar!

We antwoorden binnen 5 werkdagen

Momenteel zoeken we

Productie ingenieur

Ben je als industrieel ingenieur op zoek naar een boeiende uitdaging waarin je zowel je leidinggevende als organisatorische talenten kan laten floreren? Dan is deze job jou op het lijf geschreven!

Technologie- en procesingenieur

Zijn procesoptimalisatie, energieverbruik en technische klantenondersteuning domeinen waar jij je met volle goesting wil in vastbijten? Dan word jij misschien wel onze technologie- en procesingenieur!

Ervaren procesoperatoren

Als ervaren procesoperator ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de opstart én het beheer van het totale productieproces van onze nieuwe PurOx afdeling.

Startend procesoperator

Als startend procesoperator ben je, na een grondige opleidingsperiode en onder leiding van de meestergast, verantwoordelijk voor het beheer van de zwavelzuurinstallatie.

Mecanicien

Geïnteresseerd in een afwisselend takenpakket? Je staat onder meer in voor de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden aan de installaties, uitvoering van het preventief onderhoudsgebeuren en revisies...

Elektricien (ploeg)

Ben jij onze man/vrouw om productiemachines te herstellen, oplossingen te bieden bij storingen en elektrisch onderhoud uit te voeren?