Vind je droomjob

Hoe solliciteren?

Vind je droomjob

Vul ons sollicitatieformulier in

Verzenden maar!

We antwoorden binnen 5 werkdagen

Momenteel zoeken we

Supervisor productie

Als supervisor ben je samen met je team van 18 operatoren verantwoordelijk voor een prima dagelijkse werking van de afdeling roastoven.

Procesoperatoren PurOx

Als Procesoperator PurOx kom je terecht in onze gloednieuwe afdeling voor de productie van zuiver molybdeenoxide voor hoogtechnologische chemische en elektronische toepassingen.

Mecanicien

Geïnteresseerd in een afwisselend takenpakket? Je staat onder meer in voor de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden aan de installaties, uitvoering van het preventief onderhoudsgebeuren en revisies...

Elektricien

Ben jij onze man/vrouw om productiemachines te herstellen, oplossingen te bieden bij storingen en elektrisch onderhoud uit te voeren?

Asset & Reliability Engineer

Als Asset & Reliability Engineer zorg je dat de periodieke onderhoudsbeurten van onze installaties optimaal verlopen. Je hebt technisch inzicht en houdt van organisatorische discipline en van samenwerken met enthousiaste mensen.

Productiearbeider

Als productiearbeider steek je met plezier je handen uit de mouwen. Je bent een onmisbare schakel in ons productieproces en dat voel je alle dagen. Een boeiende en afwisselende job.